Fysioterapi

Har du smerter i eksempelvis skulder, ryg eller andre steder i kroppen som eksempevis følger af uhensigtsmæssige arbejderstillinger? Så er du komme til den rette!

2021-TILBUD - SPAR 10% PÅ FØRSTE BEHANDLING HELE JANUAR OG FEBRUAR

FærchFysio tilbyder effektiv behandling af følgende tilstande:

Hvad er fysioterapi?

Fysioterapi kan være mange ting. Det kan spænde lige fra øvelsesterapi og manuel behandling, som er det mange forbinder med fysioterapeutens domæne, over til samtaleterapi og patientuddannelse. 

Det er vigtigt for mig, at du som patient er godt rustet til at håndtere dine smerter i hverdagen samtidig med at du arbejder med øvelser. Det kan være en svær balance. Alt dette får vi afdækkes sammen. 

Hvordan foregår et forløb hos FærchFysio?

Fysioterapeut Skibhusvej

Første gang du ankommer til klinikken bruger vi typisk 45-60 minutter sammen. Indledningsvist har vi en samtale med udgangspunkt i din problematik. Efterfølgende udføres typisk et par funktionelle og mere specifikke tests, der skal komme tættere på en afklaring af din problematik.
Afslutningsvis tilrettelægger vi det rigtige genoptræningsforløb for dig.

I forløbet vil vi løbende følge op et par gange. Går træningen som den skal? Skal der justeres lidt op eller ned i valg af øvelser?

Jeg har fået en idrætsskade – hvad gør jeg?

Har du fået en akut skade i forbindelse med idræt eller døjer du med en længerevarende overbelastningsskade? Læs mere om idrætsfysioterapi her!

Tilskud fra Sygeforsikring Danmark

Er du medlem hos Sygeforskring Danmark? Så får du tilskud for dine fysioterapeutiske behandlinger her. Du kan læse mere om de tilskud der gives til fysioterapi her

Fysioterapeut Skibhusvej

Er du bosat eller arbejder tæt ved Skibhusvej? Så er jeg tæt på. Klinikken er placeret for enden af Skibhusvej, ned mod havnen. 
Se mere her, hvis du vil finde frem til, hvor jeg bor.

Book tid til fysioterapi

Har du smerter i eksempelvis skulder, ryg eller andre steder i kroppen som følger af uhensigtsmæssige arbejderstillinger? Du er kommet til det rigtige sted. Du kan booke direkte nedenfor, og hvis du har spørgsmål, kan du udfylde kontaktformularen. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Har du spørgsmål til fysioterapi?